Home/Nieuws/

augustus 2019

Vaarbewijs

Vaarbewijs

Wij zijn de Vaarbewijs specialist van Nederland. Haal via ons je vaarbewijs zonder gedoe en frustraties. Bij ons kun je oefenen met de gehanteerde vaarbewijs examenvragen. Onze leermethode om je vaarbewijs te halen is uniek in de markt. Snel je Vaarbewijs is uitgeroepen tot de beste aanbieder in 2019. Snel je vaarbewijs is de perfecte manier om je goed voor te bereiden voor je vaarbewijs examen.

vaarbewijs

Je moet goed opletten als je begint met het halen van je vaarbewijs. Onze tip is om verschillende vaarbewijs aanbieders met elkaar te vergelijken voordat je overgaat tot het kopen van een vaarbewijs cursus. We zijn 100% zeker dat het niet verstandig is om te kiezen voor een aanbieders die alleen de theorie aanbiedt. Het slagingspercentage is dan nog maar 55% en niet 94.1% slagingskant die je via Snel je Vaarbewijs wel hebt.

Via deze link kan je oefenen met een officieel examen voor Vaarbewijs 1

mei 2019

Vaarbewijs examen

Vaarbewijs examen halen

vaarbewijs examen halen nog steeds erg lastig blijkt uit onafhankelijk onderzoek. Ongeveer 45% van de cursisten is in 2019 gezakt. De reden is dat examenvragen lastig zijn geformuleerd. Dit geldt voor zowel KVB 1 en KVB 2 ook wel klein vaarbewijs genoemd.

De theorie die voor het vaarbewijs examen gebruikt is ouderwets. Vaarbewijs studenten zijn vaak niet goed voorbereid voor het vaarbewijs.

Wil je snel en eenvoudig je vaarbewijs halen?

Dat kan dit gewoon via SnelJeVaarbewijs

Er zijn veel valkuilen tijden je examen. Vragen zijn heel verwarrend opgesteld. Daarom slagen er weinig mensen voor het vaarbewijs. Je moet je goed voorbereiden met een goede cursus. Dit kost gewoon tijd en moeite om wel snel te slagen. Vergis je hier niet in.

Wil je een proefexamen maken?

via deze link kunt je een officieel examen doen uit 2019.

Wij van Snel Je Vaarbewijs zijn in het bezit van al de examenvragen. Het instituut wat verantwoordelijk is voor het Vaarbewijs examen is tot en met 31-12-2019 Vamex. Vanaf 01-01-2020 is het CBR het instituut waar je het vaarbewijs examen kan afleggen. Of dit veel beter zal zijn vragen we ons af. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat er eigenlijk niks gaat veranderen aan het vaarbewijs examen. Alleen dat CBR het examen gaat afnemen en Vamex niet meer. Het kleine voordeel is dat het CBR meer examenlocatie heeft in Nederland dan Vamex. Vamex heeft maar 5 examenlocaties en het CBR uiteraard veel meer.

Nog steeds vinden we het onbegrijpelijk dat er nu al bijna 25 jaar dezelfde vragen worden gesteld tijdens het vaarbewijs examen. Het zijn ook absurde vragen. Voor de grap zullen we er een paar met je doornemen.

  • U vaart op de waddenzee. Aan de linkerkant ziet u een baggerschip met groene kegel en zwarte ruit. Aan de rechterkant ziet u een klein zeilschip met een zwarte kegel en witte ruit. U wil rechtdoor varen. Wie heeft er voorrang?
  • U vaart op de Noordzee. Aan de linkerkant ziet u een snel schip voorbijkomen. Aan de rechterkant ziet u een beperkt manoeuvreerbaar schip met een oranje kegel en zwarte ruit. U wilt gaan keren met uw motorbootje mag dat?
Vaarbewijs 1 en 2

maart 2019

maart 2016

De ideale voorbereiding voor het echte examen!

Altijd al de zeebonk willen uithangen op kanalen, rivieren en kleine meren? Wilt u het gevoel van vrijheid ervaren op het water?

De online oefencursus is volledig examengericht en afgestemd op de examenpraktijk anno 2016. Overbodige zaken zijn overboord gegooid!

De hoeveelheid lees- en leerwerk is namelijk beperkt tot het examenstof en de focus ligt dan ook om de officiële examens te oefenen.
Naast het besparen van geld, bespaart u nu ook nog eens tijd!

januari 2016

Ook geschikt voor Smartphone en iPad

Altijd al de zeebonk willen uithangen op kanalen, rivieren en kleine meren? Wilt u het gevoel van vrijheid ervaren op het water?

Dan hebben wij nu de perfecte deal voor u.

De online oefencursus is volledig examengericht en afgestemd op de examenpraktijk anno 2016.

Overbodige zaken zijn overboord gegooid!

De hoeveelheid lees- en leerwerk is namelijk beperkt tot het examenstof en de focus ligt dan ook om de officiële examens te oefenen.
Naast het besparen van geld, bespaart u nu ook nog eens tijd!

Wanneer u een aantal oefenexamens voldoende hebt afgerond, ontvang u een examen ready bericht.

Hierna kunt u zichzelf opgeven voor een klein vaarbewijs 1 en klein vaarbewijs 2.

Sneljevaarbewijs.net werkt met nieuwe software, actuele vragen en de mogelijkheid om statistieken van uw oefenexamens in te zien.

Wilt u oefenen op uw iPad? Dat kan! Sneljevaarbewijs.net levert het meest uitgebreide en actuele online aanbod van Nederland!

september 2015

Zelf zien wanneer je aan het examen toe bent

Vaarbewijs examen

Bij ons kan je zelf inzien wanneer je toe bent aan het Vaarbewijs examen. Onze software houdt exact bij hoe je presteert op bepaalde onderwerpen tijdens het vaarbewijs examen.

Je oefent met echte vaarbewijs examen KVB 1 en KVB 2 tijdens de cursus. Na het maken van een vaarbewijs examen ontvang je per email direct de uitslag van je examen.

We toetsen exact op dezelfde manier als bij het officiële vaarbewijs examen. Tevens ontvang je naast de uitslag welk antwoord dan wel correct is.


Het examen Vaarbewijs I bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

Tijdens het landelijk vaarbewijs examen hoeft u alleen met uw muis op het juiste antwoord te klikken.
U krijgt hiervoor 60 minuten de tijd.

Een gestelde vraag levert 1, 2 of 3 punten op.
Totaal zijn er maximaal 80 punten te behalen.
Om te slagen moet u tenminste 56 punten behalen.


Met Klein Vaarbewijs II mag u met een vaarbewijs plichtig schip op alle binnenwateren, inclusief het IJsselmeer, het Markermeer, het IJmeer, de Waddenzee, de Westerschelde, de Oosterschelde, de Eems en de Dollard.

Om Klein Vaarbewijs II te verkrijgen moet u ook geslaagd zijn voor Klein Vaarbewijs I.

Het is mogelijk om Klein Vaarbewijs I en Klein Vaarbewijs II tegelijkertijd te doen.

Het examen Vaarbewijs 2 bestaat uit 23 meerkeuzevragen en 2 open vragen.

Tijdens het landelijk vaarbewijs examen hoeft u alleen met uw muis op het juiste antwoord te klikken.
U krijgt hiervoor 90 minuten de tijd.

Een gestelde vraag levert 1, 2 of 3 punten op.
Totaal zijn er maximaal 50 punten te behalen.
Om te slagen moet u tenminste 35 punten behalen.


Altijd al de zeebonk willen uithangen op kanalen, rivieren en kleine meren? Wil je het gevoel van vrijheid ervaren op het water? Dan hebben wij nu de perfecte deal voor je.

De online oefencursus is volledig examengericht en afgestemd op de examenpraktijk anno 2015. Overbodige zaken zijn overboord gegooid! De hoeveelheid lees- en leerwerk is namelijk beperkt tot het examenstof en de focus ligt dan ook om de officiële examens te oefenen. Naast het besparen van geld, bespaar je nu ook nog eens tijd.