Vaarbewijs

Het zonnetje schijnt waardoor de golfjes op het water schitterend glinsteren. Dan is het wel lekker om met een bootje op het water te dobberen. Maar als je het ruime sop kiest dan heb je dikwijls wel een vaarbewijs nodig. Wanneer je een boot wilt besturen die sneller gaat dan 20 kilometer per uur of langer is dan 15 meter dan moet je een vaarbewijs hebben. Of als je grotere wateren wilt aandoen zoals het IJsselmeer. Maar geen zorgen, met Snel Je Vaarbewijs haal je zeer snel en effectief je vaarbewijs. Met onze prijswinnende e-learning tool stoom jij jezelf binnen de korte keren klaar voor het theorie-examen bij het CBR. Mis daarom de boot niet en schrijf je snel in.

Snel Je Vaarbewijs halen

Je hebt natuurlijk van alles te doen: werk, huishouden, sociale contacten, eventueel kinderen en wellicht nog een studie naast je werk. Dan heb je vaak niet de tijd en zin om ook nog avonden achter elkaar te blokken om je vaarbewijs te halen. Dat is gelukkig ook totaal niet nodig! Snel Je Vaarbewijs heeft namelijk een e-learning tool ontwikkeld waarmee je snel en effectief je vaarbewijs kunt halen.

Met 89,4% kans dat jij je vaarbewijs in één keer haalt!

Jij bepaalt zelf je tempo tijdens deze e-learning cursus. Allereerst kun je de theorie leren via het e-book. Daarnaast kun je oefenen met de ruim 2.500 gerichte oefenvragen. Zo merk je vanzelf of je de theorie van je vaarbewijs voldoende onder de knie hebt. Denk je klaar te zijn voor het examen bij het CBR? Toets dan je kennis met het CBR proefexamen. Dan weet je dat je echt goed voorbereid bent. Niet voor niets slaagt maar liefst 89,4% van onze cursisten.

Vaarbewijs met nieuwste vaarregels

Uiteraard werkt Snel Je Vaarbewijs  met de laatste vaarregels. De regels willen nog wel eens wat veranderen. Dan is het goed om te weten dat jij wel de correcte regels leert. Daarin schuilt het gevaar van (oude) examenboeken of theorieboeken rondom het vaarbewijs. Je weet nooit of de regels die je leert nog gelden. Dan bereid jij je mogelijk niet goed voor op je examen. Het zou frustrerend zijn om te horen dat je het examen niet hebt gehaald, terwijl je alle antwoorden wel goed had. Volgens de oude regels dan.

Altijd toegang tot de e-learning tool

Het voordeel van Snel Je Vaarbewijs is dan ook dat je altijd toegang hebt tot de e-learning tool. Ook al haal jij je examen niet en moet je herexamen doen. Of als je genoodzaakt bent om door persoonlijke omstandigheden je cursus even uit te stellen. Geen probleem! Je toegang tot de e-learning tool blijft geldig totdat jij je examen haalt. Zo hoef jij je daar totaal geen zorgen over te maken.

Meest innovatieve software om je vaarbewijs te halen

Niet voor niets is Snel Je Vaarbewijs de E-learning prijswinnaar van 2019 voor de meest innovatieve software op het gebied van e-learning. Deze tool heeft keer op keer bewezen dat je snel en effectief kunt leren middels deze cursus. Onze cursisten beoordelen de cursus ook met een 9,1. Dat blijkt ook wel uit het enorm hoge slagingspercentage van maar liefst 89,4%. Daarom haal jij jouw vaarbewijs ook binnen de kortste keren met onze trainingsmethode.