Vaarbewijs 2 halen uitleg

Vaarbewijs 2 halen kan je ook via Snel Je Vaarbewijs realiseren. Let op je kan pas examen doen voor Vaarbewijs 2 als je geslaagd bent voor Vaarbewijs 1. Vaarbewijs 2 is eigenlijk een aanvulling op Vaarbewijs 1. Je moet alleen meer kennis hebben van navigeren op het water. En het lezen van een waterkaart. Als je in het bezit bent van Vaarbewijs 2 mag je ook op het IJsselmeer, het Markermeer, het IJmeer, de Waddenzee, de Westerschelde, de Oosterschelde, de Eems en de Dollard. Bij Vaarbewijs 1 zijn deze wateren niet toegestaan.

Vaarbewijs 2 halen hoe doe je dat

Vergis je niet maar het Vaarbewijs 2 examen is een pittig examen om te halen. Er zitten veel vragen in over navigeren op het water. Het onderdeel navigeren zal je dan ook echt goed onder de knie moeten hebben wil je slagen voor het examen. Het zijn 25 examenvragen tijdens je examen. Wil je weten wat je kan verwachten tijdens je examen vaarbewijs 2?

Via deze link kun je kosteloos een officieel Vamex vaarbewijs 2 examen oefenen

Vaarbewijs 2 halen

Vaarbewijs 2 is voor veel cursisten erg lastig. Het slagingspercentage voor Vaarbewijs 2 is bijzonder laag in Nederland. Ongeveer 55% van de cursisten slaagt de eerste keer voor het landelijk examen. Dus ons advies is goed te oefenen met officiƫle vaarbewijs examens. Wij zijn in het bezit van alle examenvragen die Vamex hanteert tijdens het examen. Zo weet je precies welke vragen je kunt verwachten tijdens het examen. Tot en met 20-12-2019 kunt je examen dien via Vamex. Vanaf 21-12-2019 kun je examen doen via het CBR. Inhoudelijk gaat er niks veranderen aan het examen alleen het aantal locaties wordt groter via het CBR.