Proefexamen Vaarbewijs 1

Snel Je Vaarbewijs is specialist op het gebied van het oefenen met echte Vaarbewijs 1 en 2 examens. We maken gebruik van de examenvragen die het CBR ook hanteert tijdens het landelijk examen.

Oefenen met een Vaarbewijs 1 examen?

Voorbeeld examen vaarbewijs 1
Voorbeeld examen vaarbewijs 2

Proefexamen vaarbewijs 1

Het blijkt dat in het jaar 2020 proefexamens ter voorbereiding van je Vaarbewijs examen steeds belangrijker worden. Het is namelijk nog steeds zo geregeld in Nederland dat een praktijkexamen niet nodig is om te slagen. Je hoeft alleen een theorie-examen te doen dat bestaat uit 40 vragen voor Vaarbewijs 1 en 25 vragen voor Vaarbewijs 2.

Het examen vaarbewijs 1 en 2 is eigenlijk vergelijkbaar met het theorie-examen rijbewijs B. Het verschil met het Rijbewijs is dat je na het afronden met een goed resultaat van je examen je direct het water op mag.

Om zeker te zijn dat je wel gaat slagen is het dus erg belangrijk om te oefenen met echte examens, zo weet je precies wat je kunt verwachten als je naar het examen toegaat en kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Via deze kunt u nog veel meer informatie vinden over het landelijk vaarbewijs examen.

Proefexamen vaarbewijs 1

Conclusie voor het proefexamen vaarbewijs 1 dat dit een onderdeel is wat erg belangrijk is.

  • Zorg er dus voor dat je veel examens gemaakt hebt voordat je naar het examen gaat. Zo raak je gewend aan de vraagstelling en zal het examen je makkelijk afgaan.
  • Begin op tijd zodat je genoeg tijd hebt om je goed voor te breiden
  • Zorg dat je de vragen goed doorleest voordat je deze beantwoord

Snel Je Vaarbewijs is de specialist op het gebied van CBR Vaarbewijs 1 proefexamens die je bij ons eindeloos kan oefenen. Wij werken alleen met echte examenvragen die het CBR ook gebruikt.

Bekijk inhoud cursus
0%
Slagingspercentage
0
Beoordeling
0
Klachten