Wachttijd CBR

Wachttijd CBR! er is een hoop onduidelijk op het moment wat betreft het Vaarbewijs examen en het CBR. De wachttijd bij het CBR is momenteel onbekend dit komt omdat het CBR gesloten is door Covid19. De verwachting is wel dat het CBR halverwege april 2021 weer open gaat. Zodra het CBR weer open gaat kan je reserveren via deze link

Hoe pak je dit aan

Nu het CBR toch gesloten is voor je Vaarbewijs examen, is het een uitstekend moment om een goede voorbereiding te pakken en straks in 1 keer te slagen voor je Vaarbewijs examen. Het is een pittig examen dus benut je tijd zinvol en start gelijk met leren. Zodra het CBR weer open gaat ”de verwachting is 15 april 2021” zal het boeken van een examenplek voor je Vaarbewijs 1 en 2 lastig zijn en de wachttijd erg lang. Toch is het mogelijk om snel terecht te kunnen voor je Vaarbewijs examen bij het CBR en zo een lange wachttijd bij het CBR te voorkomen. Je moet het alleen wat anders aanpakken.

CBR wachttijd voorkomen

Wachttijd voorkomen voor je Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2  examen bij het CBR is mogelijk. Zorg wel dat je al onze examenprogramma’s gemaakt hebt en je in 1 keer zult slagen voor je Vaarbewijs examen. Het is erg zonde om onnodig tijd te verliezen als je straks niet gelijk slaagt voor je Vaarbewijs examen. Een goede voorbereiding is dus erg belangrijk als je snel in het bezit wilt zijn van je Vaarbewijs examen.

Tip om snel CBR Vaarbewijs examen te doen

Mensen willen allemaal boeken, maar kunnen vaak niet op de examendatum, profiteer hiervan! je kunt eigenlijk juist snel terecht voor je Vaarbewijs 1 en 2 CBR examen, alleen je zult iets water van water bij de wijn moeten doen. Onze tip is als je snel je Vaarbewijs examen wilt afleggen om via het CBR te reserveren voor vandaag of morgen, dus niet vooruit in de agenda dan zie je lange wachttijden en op deze manier niet. Dus kijk juist voor dezelfde dag in de CBR reserveringstool of voor morgen dan zal je zien dat er wel plek is, er vallen namelijk altijd mensen af op het laatste moment.

Wachttijd CBR